Thuis

Wolves Team Limited Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Samenwerking met uw bedrijf 3 jaar, altijd vriendschappelijke samenwerking, verheug ik me op onze samenwerking in de toekomst.

—— Wayne Lam

Zeer uitstekende zeer professioneel en zeer ervaren verkoper.

—— Mej. Angel

Hoog - kwaliteitsproducten, de superieure dienst, concurrerende prijzen.

—— Mr.Janson

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited

 • lopende band

  Wolvesteam werd gevestigd in 2004, hebben wij zeer profesionaltechnici en ontwerpers, en sterke en uitstekende R&D-groep in de V.S., die aan het onderzoek en de ontwikkeling van onze nieuwe producten wijdden. Wij zijn consument-georiënteerd en doen ons beste het tevredenstellen van producten aan klanten aanbieden.

   

  De Gebieden van de productentoepassing

   

  Hoog - de kwaliteitsstoorzenders gebruiken wijd in Korpsen, Gevangenis, Politie, Bomopruiming en de Veiligheidsdiensten.
  Het kan ook in plaatsen zoals Gevangenis, Benzinestations, Wacht, Scholen, Kerken, Invigilate-Vergaderzaal, Bibliotheek, de Ziekenhuizen, Theater, Klassenzaal en andere belangrijke plaatsen en situaties worden gebruikt.

   

 • OEM / ODM

  Wolvesteam is de aanbiedings onvergelijkelijke professionele dienst en raad voor onze persoonlijke en commerciële producten. Meer dan 10 jaar van de industrieervaring.

   

  En Wolvesteam heeft meer dan 10 jaar OEM/ODM ook ervaringen, hebben wij zeer professionele technici en ontwerpers in USA.Normally wij het embleem kunnen drukken en de producten per requriement van de klant ontwerpen. Onze professionele arbeiders en productielijnen, die ons toelaten om aan uw productenvereisten te voldoen.

   

  Wij die altijd oprechte en wederzijdse samenwerking met klanten over de hele wereld zoeken. Wij kunnen uw beste leveranciers zijn, zijn wij geschikt in het verlenen van OEM en ODM de diensten.

 • R & D

  R&D-Groep in de V.S.

   

  Wij hebben sterke en uitstekende R&D-groep in de V.S., die aan het onderzoek en de ontwikkeling van onze nieuwe producten wijdden. Wij zijn consument-georiënteerd en doen ons beste het tevredenstellen van producten aan klanten aanbieden.

   

  Fabrikant in CHINA

   

  Een volledige lijn van producten - wij hebben een volledige lijn van cellulaire blokkerende producten van goedkope draagbare eenheden aan hoog-specificatie industriële eenheden.

Contactgegevens
Wolves Team Limited

Contactpersoon: Mr. BR

Tel.: +8613286673474

Fax: +86-755-36843474

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)