Thuis

Wolves Team Limited

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Wolves Team Limited

Wij zijn specialisten in de de Draadloze rf-Stoorzender en Spanningsverhoger van de Signaalveiligheid, Professioneel voor de Stoorzenders van de celtelefoon en GPS-Stoorzender, WiFi-Stoorzender, 3G-Stoorzender, 4G-Stoorzender, Lojack-Stoorzender, UHF/VHF-Stoorzender, rf-Stoorzender, Audiostoorzender, Draadloze Videostoorzender en signaalrepeater/Versterker/Hulpenz.

Onze producten gebruiken wijd in Korpsen, Gevangenis, Politie, Bomopruiming en de Veiligheidsdiensten. Het kan ook in plaatsen zoals Gevangenis, Benzinestations, Wacht, Scholen, Kerken, Invigilate-Vergaderzaal, Bibliotheek, de Ziekenhuizen, Theater, Klassenzaal en andere belangrijke plaatsen en situaties worden gebruikt.

Wij bieden de onvergelijkelijke professionele dienst en raad voor onze persoonlijke en commerciële producten aan. 10+ de jaren van de industrieervaring maakt tot ons de specialisten u kunt vertrouwen op. Wij bereidden al soort stoorzenders online verkoop de weg, en bieden wereldwijd de beste cellulaire het blokkeren gewaarborgde prijzen aan -. Wij zijn een ontwikkelaar, een fabrikant en reseller van de blokkerende apparaten van de celtelefoon en de apparaten van de signaalrepeater. De producten omvatten GSM Stoorzender, CDMA-stoorzender, DCS/PCS-Stoorzender, GPS-Stoorzender, WiFi-Stoorzender, 3G-Stoorzender, Audiostoorzender, Draadloze Videostoorzender, Dubbele Bandrepeater, Tribandrepeater enz.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Wolventeam

Aantal werknemers : 100~240

Jaarlijkse omzet : 1000000-1000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Wij bieden de onvergelijkelijke professionele dienst en raad voor onze persoonlijke en commerciële producten aan. 10+ de jaren van de industrieervaring maakt tot ons de specialisten u kunt vertrouwen op. Wij bereidden al soort stoorzenders online verkoop de weg, en bieden wereldwijd de beste cellulaire het blokkeren gewaarborgde prijzen aan -. Wij zijn een ontwikkelaar, een fabrikant en reseller van Stoorzenders van de de apparaten includeCell Telefoon van de celtelefoon de blokkerende, GPS-Stoorzender, WIFI-Stoorzender, 3G-Stoorzender, 4G-Stoorzender, Audiostoorzender, Draadloze Videostoorzender, UHF/VHF JammerandSignal Repeateretc.

R&D-Groep in de V.S.

Wij hebben sterke en uitstekende R&D-groep in de V.S., die aan het onderzoek en de ontwikkeling van onze nieuwe producten wijdden. Wij zijn consument-georiënteerd en doen ons beste het tevredenstellen van producten aan klanten aanbieden.

Fabrikant in CHINA

Een volledige lijn van producten - wij hebben een volledige lijn van cellulaire blokkerende producten van goedkope draagbare eenheden aan hoog-specificatie industriële eenheden.

Waarom kies ons?

Strikte kwaliteitscontrole - Onze producten zijn geaccrediteerd zoals zijnd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarst in de industrie. Onze producten zijn ook hoogst toegejuicht door onze klanten en door onze partners in Azië, Europa, en Noord-Amerika.

Meer dan 10 jaar van ervaring - wij hebben elektronische materiaal en apparaten ontworpen en vervaardigd. Met de vordering van technologie, zijn heel wat dingen veranderd. Maar wij houden ons altijd aan onze manier om onze klanten op een geschikte en hartgrondige manier te dienen.

Concurrerende prijzen - wij hebben zeer gewerkt hard om onze productiviteit te verbeteren terwijl het verzekeren van hoogte - kwaliteit. De prijzen van onze diverse producten zijn concurrerendst op de markt.

 

bedrijfsdiensten

1. Waarborg of garantie voor alle producten

Wolvesteam kiest te verkopen producten gebaseerd op hun uitstekende ontwerpen en bewezen hardwarebetrouwbaarheid. Zo is de kwaliteit gewaarborgd.

Wij controleren elk van uw orden tijdens het verpakkingsstadium om ervoor te zorgen dat de juiste toebehoren inbegrepen zijn en dat de adapters en andere normen voor uw land correct zijn.

Wij hebben een QA team dat uw bevolen producten correct functioneert test alvorens zij worden ingepakt en verzonden naar u. Dit is naast de normale kwaliteitsborgingcontroles die alle goederen in de fabriekslijn hebben overgegaan.

Al onze producten worden behandeld door een 12 MAANDgarantie, voor terugkeer en reparatie/vervanging.

In wezen betekent dit dat de defecte producten naar buyjammer.com kunnen zijn teruggekeerd, zullen wij de reparaties of de onmiddellijke vervanging maken en zullen hen terug naar u verschepen.

 

2. Terugkeer en volledige terugbetaling
--De producten met kwaliteitsprobleem in 7 dagen (van datum werden de producten ontvangen) kunnen zijn teruggekeerd en terugbetaling.
--Klantenbehoefte om de producten terug naar ons te verzenden, wanneer wij de producten ontvangen, zullen wij een volledige terugbetaling geven.

3. Vervang
--De producten met kwaliteitsprobleem in 30 dagen (van datum werden de producten ontvangen) kunnen zijn teruggekeerd en worden vervangen.
--Klantenbehoefte om de producten terug naar ons te verzenden, wanneer wij de producten ontvangen, zullen wij nieuw degenen en schip terug naar klant vervangen.
--Wij zullen verschepende prijs voor de vervangen producten betalen die wij aan de klant hebben verscheept.

4. Reparatie
--De producten met kwaliteitsprobleem in 1 jaar (van datum werden de producten ontvangen) kunnen zijn teruggekeerd en worden hersteld.
--Klantenbehoefte om de producten terug naar ons te verzenden, wanneer wij de producten ontvangen, zullen wij en schip terug naar klant herstellen.
--Wij zullen verschepende prijs voor de herstelde producten betalen die wij aan de klanten hebben verscheept.

5. Terugkeer en gedeeltelijke terugbetaling
--Omdat de internationale verschepende prijs zeer hoog is en de meesten van beelden op wolvesteam.net worden genomen door ons met echte producten. Zo geven wij geen volledige terugbetaling voor winst zonder kwaliteit problems.like " niet zoals het beeld "" niet zoals veronderstellend " of enkel „tevreden niet“
--Wij zullen de verschepende prijs van het orde totale bedrag verminderen, dat een gedeeltelijke terugbetaling betekent.

 

Wij bieden 24 urenklantenservices op weekdagen evenals uren op Zaterdag (behalve belangrijke vakantie) aan. Wij geloven in de opportuniteit van klantenservice, en zouden alles willen doen onze klanten tevredenstellen. Als u om het even welke problemen of commentaren gelieve te hebben onze medewerker van de klantenservices contacteren.

Bedrijfteam

Waarom kies ons?

 

Strikte kwaliteitscontrole - Onze producten zijn geaccrediteerd zoals zijnd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarst in de industrie. Onze producten zijn ook hoogst toegejuicht door onze klanten en door onze partners in Azië, Europa, en Noord-Amerika.

 

Meer dan 10 jaar van ervaring - wij hebben elektronische materiaal en apparaten ontworpen en vervaardigd. Met de vordering van technologie, zijn heel wat dingen veranderd. Maar wij houden ons altijd aan onze manier om onze klanten op een geschikte en hartgrondige manier te dienen.

 

Concurrerende prijzen - wij hebben zeer gewerkt hard om onze productiviteit te verbeteren terwijl het verzekeren van hoogte - kwaliteit. De prijzen van onze diverse producten zijn concurrerendst op de markt.

 

Kijkend Partner met ons:

 

U kunt met ons assoiëren door onze reseller te worden. Wij zullen de kwaliteit van onze diverse producten waarborgen zodat u trots kunt zijn van wat u uw klanten verstrekt. Wij kunnen om het even welke verwante producten ook aanpassen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Aangezien wij met u zouden willen op lange termijn werken, zullen wij u altijd de concurrerendste prijzen in de industrie aanbieden.

 

Wij zoeken wereldwijd agenten. Wij bieden beide in het groot kortingen aan en laten vallen het verschepen voor handelaars die in het opnieuw verkopen van onze producten geinteresseerd zijn. Zodra uw rekening is goedgekeurd, kunt u tot onze handelaarsmiddelen en gemakkelijk ordeproducten online toegang hebben. De ernstige onderzoeken slechts behoefte is van toepassing.